Servicii de arhivare

Oferte

  1. Home
  2. »
  3. Oferte
 

Revoluționează Modul în Care Arhivezi Documentele cu Oferta Noastră Excepțională!

*Profită de 2 Luni de Depozitare GRATUITĂ și Soluții Software Avansate

Întră în era modernă a arhivării documentelor cu oferta noastră unică! Te invităm să experimentezi timp de 2 luni complet GRATUITE cele mai avansate soluții pentru gestionarea și securizarea documentelor tale.

Cu noi, nu plătești nimic în primele 2 luni, dar beneficiezi de toate avantajele serviciilor noastre premium. În plus, ai acces gratuit în primele 2 luni la aplicația noastră digitală Arhiv360 App, construită să ofere o eficiență de 3x mai mare față de procesul manual de arhivare a documentelor. Fiecare funcționalitate este adaptată legilor arhivistice din România și contribuie la o gestionare mai eficientă a documentelor.

Ce îți oferim:
• Depozitare Gratuită pentru Primele 2 Luni: Testează serviciile noastre fără niciun cost inițial și descoperă beneficiile unei arhive digitale sigure și accesibile.
• Acces la Aplicația Noastră Avansată: Gestionează documentele tale rapid și eficient prin intermediul unei interfațe intuitive, optimizată pentru performanță și securitate.
• Securitatea Datelor Garantată: Datele tale sunt protejate conform celor mai înalte standarde de securitate, asigurând confidențialitatea și integritatea informațiilor.
• Bonus: 1000 de Pagini Scanate GRATUIT: Îți oferim posibilitatea să digitalizezi și să indexezi documentele în aplicația noastră, pentru acces ușor și rapid.

*Această ofertă specială este valabilă până pe 31 iulie și se aplică pentru contractele de depozitare a arhivei pe o perioadă de minim 12 luni.

Nu rata oferta și transformă-ți modul în care gestionezi documentele!