Servicii de arhivare

Arhivare clasică

 1. Home
 2. »
 3. Arhivare clasică
 

Arhivarea clasică reprezintă procesul de organizare, catalogare și păstrare a documentelor și informațiilor într-un mod structurat și accesibil. Această metodă de gestionare a informațiilor a fost utilizată timp îndelungat înainte de apariția tehnologiilor digitale și se bazează pe manipularea fizică a documentelor pe suport de hârtie sau alte medii tangibile.

Procesul de arhivare clasică implică mai multe etape importante:

 1. Prelucrarea arhivistică

 2. Ordonarea documentelor

 3. Fondarea și inventarierea documentelor

Te interesează acest serviciu?

Trimite-ne un mesaj apăsând butonul alăturat și completând formularul. Un operator va reveni către tine oferindu-ți consultanță și toate detaliile de care ai nevoie.

Prelucrarea arhivistică

Prelucrarea arhivistică însumează operațiunile efectuate asupra unei arhive cu scopul de a asigura evidența și utilizarea documentelor. Echipa noastră organizează eficient și rapid documentele din cadrul arhivei datorită experienței de care se bucură.

Beneficiezi de:

 1. Fondarea documentelor.
 2. Organizarea și gruparea documentelor.
 3. Constituirea documentelor.
 4. Inventarierea documentelor.
 5. Legarea documentelor.

Ordonarea documentelor

Ne vom ocupa cu ordonarea unităților arhivistice cronologic și/sau după alte criterii, în funcție de specificul activității desfășurate: alfabetic, pe tip de document, pe termen de păstrare etc.

Ordonarea corectă a arhivei permite ca operațiunile ulterioare de depozitare, consultare și selecționare să se desfășoare cât mai facil.

Importanța acestei operațiuni constă în identificarea cu ușurință a documentelor cu termen de păstrare expirat, în momentul ajungerii la maturitate.

Beneficiezi de:

 1. Reducerea costurilor.
 2. Eficientiazarea fluxului de lucru.
 3. Siguranța informației.
 4. Confidențialitatea informației.
 5. Condiții optime de securitate.

Fondarea și inventarierea documentelor

Fondarea și inventarierea documentelor este o altă specializare a noastră ce are în vedere luarea în evidență a documentelor și unităților arhivistice în funcție de departamentul care le-a creat sau primit, anul în care au fost create sau primite și de termenul de păstrare stabilit intern.

Beneficiezi de:

 1. Documente bine organizate.
 2. Documente ușor de accesat.
 3. Acces rapid la informații.
 4. Date și documente securizate.

Vrei să îți eficientizezi gestionarea documentelor?

Încearcă acum platforma Arhiv360 App!

Trimite un mesaj